Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Visita i Maridatge Vi & Formatges a Torre del Veguer

Familiar, Gastronòmics

  • Visita i Maridatge Vi & Formatges a Torre del Veguer
  • Visita i Maridatge Vi & Formatges a Torre del Veguer
  • Visita i Maridatge Vi & Formatges a Torre del Veguer

Ciutat: Sant Pere de Ribes

Lloc: Torre del Veguer

De dissabte 16 de febrer 2019, 11:00 h a 13:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 16 de febr.
11:00 h
Finalitzat
Maridatge Vi & FormatgesNo hi ha cap regla impositiva referent a la relació entre formatges i vins tot és qüestió de gustos. El... Llegir més

Maridatge Vi & Formatges

No hi ha cap regla impositiva referent a la relació entre formatges i vins tot és qüestió de gustos. El més important és que es gaudeixi amb plaer. Com a consell per a aquells que vulguin endinsar-se al complex i apassionant món del maridatge, la proposta és que experimentin el moment amb aquest vi i formatge i s’obrin a totes les possibilitats.

La Visita
Iniciarem la visita amb un breu relat de la història de la Finca, des del segle XIV fins a l’actualitat. Està catalogada com a monument historicoartístic per la Generalitat de Catalunya.

A continuació us proposem una passejada per les vinyes observant la fase vegetativa del cep segons època de l’any. Visitarem el celler i coneixerem el procés d’elaboració del vi. Gaudirem de la petita exposició de dibuixos exposats a la Sala dedicada a Dalí, amic íntim de la família.

El Maridatge

Maridarem 4 formatges procedents de diferents regions, amb 3 vins i un “Clàssic” Penedès (escumós) anomenat Marta.