MARINA ROSSELL presenta 300 CRITS - Cicle de concerts i copes al Castell Nou de Llinars

Concerts

  • MARINA ROSSELL presenta 300 CRITS - Cicle de concerts i copes al Castell Nou de Llinars
  • MARINA ROSSELL presenta 300 CRITS - Cicle de concerts i copes al Castell Nou de Llinars
  • MARINA ROSSELL presenta 300 CRITS - Cicle de concerts i copes al Castell Nou de Llinars

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Pati del Castell Nou

Inici: divendres 29 de juliol 2022, 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
La Marina Rossell, en aquest nou disc, 300 crits, segueix la seva ruta natural, avançant en la recerca de les cançons de la resistència. Cançons... Llegir més

La Marina Rossell, en aquest nou disc, 300 crits, segueix la seva ruta natural, avançant en la recerca de les cançons de la resistència. Cançons que neixen de la necessitat de sobreviure als temps maleïts, cançons que sempre ens commouen, i que han acompanyat generacions. Però la Marina no abandona mai la seva part més personal, més íntima: la creativa. I en aquest disc, el vint-i-cinquè de la seva trajectòria, hi trobem temes quasi confessionals com “Guardo el dubte” o “Morir d’un llamp”. O la cançó que dona títol a aquest treball, “300 crits”, que senyala els crits nascuts de totes les emocions humanes: crits de goig, de desesper, crits interminables que, a vegades, travessen la naturalesa. Trobareu una Marina diferent, atrevida, i que, un Divendres 8 cop més, ens captiva, ens sorprèn.


CICLE 4C
Cicle de Concerts i Copes al Castell Nou
Aquest juliol, per segon any, omplirem el pati del Castell Nou d’un ambient íntim, glamurós, musical, festiu, alegre i molt, molt especial. Quatre concerts pensats específicament per l’espai, amb el públic en format bar concert (amb cadires i taules baixes) perquè la música es pugui acompanyar d’una copa per acabar d’arrodonir l’experiència.

A cada concert tindrem una cocktail van (una caravaneta de cocktails) que permetrà que el públic gaudeixi del concert amb una copa de luxe a les mans.

Les nits d'estiu ara son nits 4C! 

10€ només concert
15€ concert + copa