Esdeveniment finalitzat

MARION HARPER / POP ELECTRÒNIC

Concerts, Culturals, Música

  • MARION HARPER / POP ELECTRÒNIC

Ciutat: Calella

Lloc: Far de Calella

De divendres 17 agost 2018, 22:00 h a 23:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
MARION HARPER / POP ELECTRÒNIC DIVENDRES – 17/08 22.00 h / Far de Calella / 8 € Hydrangea   Marion Harper torna... Llegir més

MARION HARPER / POP ELECTRÒNIC
DIVENDRES – 17/08

22.00 h / Far de Calella / 8 €

Hydrangea

 

Marion Harper torna al Nec amb un nou àlbum Hydrangea. Disc que arriba després de dos anys de la publicació del seu debut Cotton Candy, que va rebre al festival Strenes el premi Descobertes 2016 i una nominació a millor artista revelació als Premis ARC.

Amb Hydrangea arriba la maduresa sonora on hi trobem una Marion Harper seduïda per l’electrònica, després de flirtejar-hi amb Cotton Candy. Hydrangea està format per vuit temes que són foscos i complexos que són un clar exemple del pas del temps. Estem davant del disc més personal de Harper fins al moment amb cançons que parlen de la pèrdua, de l’amor i de la mort. Aquest darrer disc ha obert les portes de la seva internacionalització amb visites a països com Alemanya, Itàlia i la seva confirmació a festivals com el Primavera Sound. De ben segur que els que la van veure aquell estiu amb Cotton Candy fa dos anys, tornaran a enamorar-se d’aquest nou treball i d’una Marion incansable que tornarà a fer ballar tot el públic.