Esdeveniment finalitzat

Mary y la flor de la bruja

Cine, Familiar

  • Mary y la flor de la bruja
  • Mary y la flor de la bruja
  • Mary y la flor de la bruja
Exhaurides

Ciutat: Figueres

Lloc: La Cate - Sala del Teatre

De diumenge 3 de març 2019, 17:00 h a 18:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 3 de març
17:00 h
Esdeveniment finalitzat
MARY Y LA FLOR DE LA BRUJA SINOPSIAcompanya a Mary en el seu fantàstic viatge fins a l'escola de màgia Endor College, on no... Llegir més

MARY Y LA FLOR DE LA BRUJA

 

SINOPSI

Acompanya a Mary en el seu fantàstic viatge fins a l'escola de màgia Endor College, on no tot és el que sembla i s'oculta en gran perill.

Un dia, mentre passa les vacances d'estiu amb la seva tia àvia, Mary segueix a uns gats fins a un bosc proper, on es topa amb unes flors amb un estrany poder luminiscent. Aquestes acaben donant vida a una escombra, que porta volant la Mary per sobre dels núvols fins a l'escola de màgia coneguda com Endor College. La directora Madame Mumblechook assumeix que Mary és una estudiant i la condueix fins al campus d'Endor College, on acaba demostrant unes sorprenents i prometedores habilitats màgiques. No obstant això, aviat descobreix que a l'escola no tot és el que sembla i és que allà es duen a terme estranys experiments, que la porten a enfrontar-se cara a cara amb un gran perill i a prendre una decisió que li canviarà la vida.

 

Venda d’entrades a www.lacate.cat i a la taquilla de La Cate el mateix dia de la funció.

Organitza: La Cate