MENÚ de navegació

Esdeveniment finalitzat

Mayerling (Ballet en directe Royal Opera House)

Cine, Concerts, Culturals, Dansa, Música, Teatre

  • Mayerling (Ballet en directe Royal Opera House)

Ciutat: Sitges

Lloc: C. Francesc Gumà, 6-14. SITGES

Inici: dilluns 15 octubre 2018, 20:15 h

Veure descripció de l'esdeveniment
DESITJOS PERILLOSOS, SECRETS FAMILIARS I INTRIGUES POLÍTIQUES aguaiten a cada MOMENT D'AQUESTA AUDAÇ COREOGRAFIA EN EL BALLET DE KENNETH... Llegir més

DESITJOS PERILLOSOS, SECRETS FAMILIARS I INTRIGUES POLÍTIQUES aguaiten a cada MOMENT D'AQUESTA AUDAÇ COREOGRAFIA EN EL BALLET DE KENNETH MACMILLAN INSPIRAT EN FETS REALS.

Mayerling és un clàssic del repertori de The Royal Ballet, amb la seva profunditat emocional, les seves evocadores imatges i un dels papers més exigents mai creats per a un ballarí. Kenneth Macmillan coreografiar una obra complexa sobre l'hereu psicològicament turmentat de l'imperi dels Habsburg, el príncep hereu Rodolfo.

Des del començament del ballet, el glamur de la cort austro-hongaresa contrasta amb el rerefons d'una intriga sexual i política que impulsa la història cap a la seva violent clímax amb un doble suïcidi.

L'extens repartiment permet l'ús d'impressionants conjunts, a més dels nombrosos sols que conté el ballet, d'un caràcter molt personal, i de pas de deux d'un erotisme pertorbador. Aquest ballet, ple d'intensitat, bogeria i passió, demostra que de vegades la veritat és més escandalosa que la ficció.