Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

MAYTE MARTÍN Flamenco Intimo - Cicle de concerts i copes al Castell Nou de Llinars - 4C23

Concerts

  • MAYTE MARTÍN Flamenco Intimo - Cicle de concerts i copes al Castell Nou de Llinars  - 4C23
  • MAYTE MARTÍN Flamenco Intimo - Cicle de concerts i copes al Castell Nou de Llinars  - 4C23
  • MAYTE MARTÍN Flamenco Intimo - Cicle de concerts i copes al Castell Nou de Llinars  - 4C23

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Pati del Castell Nou

Inici: divendres 21 de juliol 2023, 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 21 de jul.
22:00 h
Finalitzat
Flamenco Íntimo: el vull honorar. I per això poso al seu servei el meu sentit de l’honor i de la llibertat. A parts iguals. El primer... Llegir més

Flamenco Íntimo: el vull honorar. I per això poso al seu servei el meu sentit de l’honor i de la llibertat. A parts iguals. El primer per contribuir a preservar amb rigor els seus preceptes, que venen donats per una ètica i estètica que són una herència sagrada. La segona, per posar totes les meves capacitats creatives, imaginatives i emotives al seu servei., per ser un vehicle que connecti el passat amb el present, per buscar dins meu i donar llum a les antigues veus que parlen amb la meva veu.

Veu: Mayte Martín

Guitarra: José GálvezCICLE 4C
Cicle de Concerts i Copes al Castell Nou
Aquest juliol, per tercer any, omplirem el pati del Castell Nou d’un ambient íntim, glamurós, musical, festiu, alegre i molt, molt especial. Quatre concerts pensats específicament per l’espai, amb el públic en format bar concert (amb cadires i taules baixes) perquè la música es pugui acompanyar d’una copa per acabar d’arrodonir l’experiència.

A cada concert tindrem una cocktail van (una caravaneta de cocktails) que permetrà que el públic gaudeixi del concert amb una copa de luxe a les mans.

Les nits d'estiu ara son nits 4C! 

12€ només concert
18€ concert + copa