Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Mentiders (teatre)

Teatre

  • Mentiders (teatre)

Ciutat: Figueres

Lloc: Ronda Rector Aroles, 4 – 17600

De diumenge 11 d’abril 2021, 18:00 h a 19:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 11 d’abr.
18:00 h
Finalitzat
Diumenge 11 d’abril A les 18h MENTIDERS (Cia. Guspira) Sinopsi: Comunicar una mala notícia no és fàcil...i menys encara si és la nit... Llegir més

Diumenge 11 d’abril

A les 18h

MENTIDERS

(Cia. Guspira)

Sinopsi:

Comunicar una mala notícia no és fàcil...i menys encara si és la nit de Nadal. Aquesta és la missió dels policies Gobble i Blunt que, sense voler-ho, es trobaran amb un seguit d’impediments que ho faran francament difícil. Adaptació de Guspira Teatre de la comèdia d’Anthony Neilson, Mentiders. Una obra delirant, que ens demostra que si alguna cosa es pot complicar...es complicarà!

L'Obra:

Famós per obres obscures com Censor i Stitching, Anthony Neilson (Edimburg, 1967) va escriure i dirigir una comèdia negra, o això podria semblar per la seva premissa: dos policies estúpids, una mica en la línia de Laurel i Hardy tenen l’encàrrec, una nit de Nadal, de comunicar a una parella d’edat avançada que el seu fill ha mort en un accident de trànsit.

Ben aviat, la seva pròpia incapacitat es veu accentuada per l’aparició d’un seguit de personatges pintorescos que distorsionen l’escena: una outsider agressiva, que defensa bestioles però atonyina persones, una reverenda que vol ser psiquiatra i les

ombres allargades d’un gos viu i d’un gos mort. Amb un ritme trepidant que encadena situacions hilarants i sorprenents, l’adaptació que Guspira Teatre ha fet de Mentiders us assegura una estona al teatre que voldreu repetir.

Blunt: Joan Casabó

Gobble: Josep Mª Masferrer

Gronya: Marta Tarrés

Sra. Conner: Carmina Rabassedas

Baltasar: Xevi Tarrés

Reverenda Shandy: Sara Blanquera

Brian: Emili Mató / Martí Vallès

Tarzan: Tarzan

Direcció: Nani Castellsagué

Durada aproximada: 90 minuts

Sala d’espectacles

10 €. Socis de La Cate, 8 €. Entrada a preu de soci + una entrada gratuïta per a cada grup de 10 persones. Venda d’entrades a la secretaria de La Cate, a www.lacate.cat i, el mateix dia de la funció, a la taquilla de La Cate.