Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Meta

Teatre

  • Meta

Ciutat: Terrassa

Lloc: Teatre Alegría - Carrer de Gaudí, 15

De dissabte 25 de febrer 2023, 20:00 h a 20:50 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 25 de febr.
20:00 h
Finalitzat
El juliol del 2008, el nedador olímpic David Meca va creuar l'Estret de Gibraltar tres cops seguits, Meta és la narració d'aquesta... Llegir més

El juliol del 2008, el nedador olímpic David Meca va creuar l'Estret de Gibraltar tres cops seguits, Meta és la narració d'aquesta gesta esportiva en veu de l'Ibrahima Diallo, un jove del Senegal que, en circumstàncies totalment diferents, també va creuar l'Estret ara fa tres anys.

Meta neix de la necessitat de parlar de la tragèdia que, any rere any, omple de cadàvers l’Estret de Gibraltar i que, irònicament, conviu amb els complexos turístics, el tràfic marítim internacional i els esportistes que es repten a creuar-lo (el preu per fer-ho s’acosta als 3.600 €). Les moltes contradiccions que plantegen aquests pocs 14,40 km d’aigua salada ens serveixen per donar veu als 23.312 morts que, des del 2014, han mort en alguna de les múltiples rutes migratòries del Mar Mediterrani.