Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

MOSTRA DE MICROTEATRE

Culturals, Teatre

  • MOSTRA DE MICROTEATRE
  • MOSTRA DE MICROTEATRE
  • MOSTRA DE MICROTEATRE

Ciutat: Arenys de Munt

Lloc: Sala Corrioles del Centre d'Arenys de Munt

Inici: diumenge 17 de gener 2021, 18:00 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 17 de gen.
18:00 h
Finalitzat
20:00 h
Finalitzat
La Sala Corrioles del Centre acollirà tres espectacles de microteatre en clau d’humor escrits per Emma Dotras:Entre Llençols. Mariona... Llegir més

La Sala Corrioles del Centre acollirà tres espectacles de microteatre en clau d’humor escrits per Emma Dotras:


Entre Llençols. Mariona Fernández i Núria Herrero. Una obra que fa mofa d’una situació força quotidiana. Una parella se’n van al llit a dormir i una de les dues noies no té son. El diàleg que es crearà serà divertit i delirant.


Perduts. Àlex Pujol i Martina Sansa. Una obra còmica amb un toc de misteri. Una parella torna a casa en cotxe i de nit. L’Albert s’adorm i l’Eva n’està segura del camí que ha agafat. Serà el que els portarà fins a casa?


Detingui’m. Miquel Àngel Pascual i Esteve Jofre. Un ciutadà (l’Esteve) que ve de comprar és aturat per un guàrdia (en Miquel Àngel). La situació que es donarà entre ells és altament (sur)realista, ja que mitjançant l’humor es pretén fer mofa de la recent situació de confinament que hem viscut i estem vivint.