MICROTEATRE: Espurnes VI

Teatre

  • MICROTEATRE: Espurnes VI
  • MICROTEATRE: Espurnes VI
  • MICROTEATRE: Espurnes VI

Ciutat: Arenys de Munt

Lloc: El Centre, ateneu d'Arenys de Munt

De divendres 2 de juny 2023, 21:00 h a 22:30 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 2 de juny
21:00 h
Finalitzat
Ja tenim a punt la VI MOSTRA “ESPURNES” de MICROTEATRE. Les representacions de la Mostra seran divendres dia 2 de juny a les 21:00h... Llegir més

Ja tenim a punt la VI MOSTRA “ESPURNES” de MICROTEATRE.

Les representacions de la Mostra seran divendres dia 2 de juny a les 21:00h i dissabte 3 de juny a les 21:00h.

Per fi arriba a Arenys de Munt, el cap de setmana 2 i 3 de juny, amb la Mostra de Microteatre organitzada per la Coordinadora de teatre de grups amateurs del Maresme.

Al Centre podrem gaudir de la VI Mostra amb la participació d’un total de cinc grups:

- El Grup de teatre del Centre d'Arenys de Munt presenta: "MONÒLEGS PER RIURE UNA ESTONA". Sinopsi: La Pili i en Jordi avui us faran riure una estona, o això intentaran, explicant en forma de monòleg, diferents vivències personals. No us volem desvetllar gaire cosa més perquè volem que vosaltres mateixos aneu descobrint les petites històries que ens tenen preparades.

Els ACTORS són: PILI MUNS i JORDI SALADRIGAS.

AUTORIA I DIRECCIÓ: Collita pròpia dels mateixos actors.

- El Grup de teatre del Centru de Canet de Mar presenta: "AND THE OSCAR SHOULD GO TO..." Sinopsi: S'està celebrant la cerimònia d'entrega dels Òscar de Hollywood. Acaba de concedir-se l'Òscar a la millor actriu principal, i l'actriu premiada, Anita, es retira de l'escenari després de recollir el premi.

Els ACTORS són: LAURA VIÑAS i ESTEVE JOFRE.

DIRECCIÓ: ISABEL PETRI.

- El Grup de teatre Kaliu de la Barretina Vermella de Malgrat presenta: "SEGUR QUE ET TOCA!" Sinopsi: Una clienta d'una administració de loteria va a fer una reclamació. Què passarà?

Els ACTORS són: AZUCENA SÁNCHEZ, LAURA GONZÁLEZ i ENRIC VALLS.

DIRECCIÓ: ENRIC VALLS.

- El Grup de teatre "Tres Aquaris per un peix" de Canet presentarà el divendres 2 de juny: "EL ARMARIO" Sinopsi: Has vist l’armari que tenim a l’entrada?” Així comença la història d’una parella qualsevol, un dia qualsevol. Qualsevol? La presència de l’armari, el protagonisme que adquireix ens mostra que res és el que sembla. Quins secrets amagarà? Us convidem a descobrir-ho.

Els ACTORS són: MARTA HERNÁNDEZ i DANIEL ROIG.

DIRECCIÓ: PERE VENDRELL.

- El Grup de Teatre “El Tramvia” del Foment Mataroní presentarà el dissabte 3 de juny: “UN BARRET PER POSAR-ME AL CAP”, adaptació lliure, escrita per Atria, basada en l’obra: LA BOTIGA DE BARRETS de KARL VALENTÍN. Sinopsi: Un bon dia, a la botiga de barrets que té la Claudia, hi entra una clienta una mica estranya… Diu que vol comprar un barret, però res és el que sembla, com aniran comprovant les dues, fins arribar a un sorprenent desenllaç que els canviarà la vida. O no.

Les ACTRIUS són: DIANA AYMERICH I ATRIA.

DIRECCIÓ: GRACIA ESPARZA.

El públic quedarà repartit en petits grups que aniran voltant pels diferents espais adequats a cada obra teatral i podrà gaudir de diferents formes de treballar. Realment és una experiència molt dinàmica i enriquidora.

Us esperem a tots!!!