Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Miedo

Culturals, Teatre

  • Miedo
Exhaurides

Ciutat: Terrassa

Lloc: Teatre Principal - Plaça de Maragall, 2

De dissabte 29 de febrer 2020, 20:30 h a 21:50 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 29 de febr.
20:30 h
Finalitzat
Miedo és un espectacle multimèdia de poètica sorprenent que combina l’actuació i les cançons d’Albert Pla amb projeccions audiovisuals... Llegir més

Miedo és un espectacle multimèdia de poètica sorprenent que combina l’actuació i les cançons d’Albert Pla amb projeccions audiovisuals a través de les quals el públic es veurà submergit en un món oníric creat a base d’efectes especials i la millor tecnologia multimèdia.
El cantautor proposa un viatge íntim i personal pels temors humans més quotidians: la por a un mateix, la por a la mort… Des de la infància fins més enllà de la vida terrestre. Una peça de teatre musical, concert o recital teatralitzat, que va desgranant les cançons com una manera d’espantar o fer front a les pròpies pors i que esdevé un repàs carregat d’ironia que recorre les sensacions, les emocions i els sentiments que ens produeix la por.