Finalitzat

MIREIA VILALTA (Catalunya) Nights of Blues With a Woman

veure detall de l'esdeveniment

Lloc: Casa de Cultura

De 23-08-2020 20:00 a 23-08-2020 22:00

Categories: Concerts, Culturals, Música

Mireia Vilalta, cantant i guitarrista que gaudeix del reconeixement de músics, periodistes i d’un públic que ha fet vibrar aquests... Llegir més

Mireia Vilalta, cantant i guitarrista que gaudeix del reconeixement de músics, periodistes i d’un públic que ha fet vibrar aquests últims anys amb la seva música.

El seu primer disc “APNEA” va causar revolt entre la premsa especialitzada:

- “Un treball molt acurat abordat amb gran solvència” (Xavier Mercadé, Enderrock)

- “Puramente Hard Rock Blues que nada tiene que envidiar a Joe Bonamassa” (Popular1).

Més de 10 anys de trajectòria avalen la guitarrista rockero-bluesera, que ha trepitjat els escenaris d'arreu de Catalunya i de fora d'ella, com la Sala Mirona de Salt, Marula Café de Madrid, Sala Derrys de Leganés, la Filmoteca de Barcelona, Auditori de Girona entre moltes altres i també ha estat a mitjans de comunicació tant prestigiosos com Rac1, Enderrock, RNE, Ràdio 4, entre molts altres.

Destacar que al 2014 va ser guanyadora del primer premi dels Premis Acustik de la Vanguardia, i el 2017 el tema "Sons i Paraules" del seu primer disc "Apnea" va sonar en un dels capítols de la sèrie de TV3 Merlí. Actualment està treballant en el seu segon disc, es pot escoltar ja el seu single "I Wish I Had a Gold" a les xarxes i a la seva web www.mireiavilalta.com.

La Dama del Blues, en els seus concerts presenta els seus propis temes i versiona a guitarristes com Gary Moore, Steve Ray Vaughan, B.B King, Eric Clapton entre d'altres. L'energia que desprèn a l'escenari fa que tothom gaudeixi del seu espectacle que fa en solitari.

La contractació de l'artista està oberta. Us animem a que feu click a la seva web per conèixer més el seu estil.

www.mireiavilalta.com

Programa: Temes de Steve Ray Vaughan, Gary Moore, Carlos Santana, BB King...

Les inscripcions estan tancades.