MIREIA VILALTA, Nights of Blues With a Woman

Concerts, Música

  • MIREIA VILALTA, Nights of Blues With a Woman
Només taquilla

Ciutat: Girona

Lloc: Centre Cívic Barri Vell

Inici: divendres 2 de juliol 2021, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 2 de jul.
20:00 h
Només taquilla
Per reserves: https://www.girona.cat/agenda/cat/agenda_fitxa.php?id=26421&ta=ageMés de 10 anys de trajectòria avalen la guitarrista... Llegir més

Per reserves: https://www.girona.cat/agenda/cat/agenda_fitxa.php?id=26421&ta=age

Més de 10 anys de trajectòria avalen la guitarrista rockero-bluesera Mireia Vilalta, que ha trepitjat els escenaris d'arreu de Catalunya i de fora d'ella, com la Sala Mirona de Salt, Marula Café de Madrid, Auditori de Girona entre moltes altres i també ha estat a mitjans de comunicació tant prestigiosos com Rac1, Enderrock, RNE, Ràdio 4, entre molts altres.

Destacar que al 2014 va ser guanyadora del primer premi dels Premis Acustik de la Vanguardia, i el 2017 el tema "Sons i Paraules" del seu primer disc "Apnea" va sonar en un dels capítols de la sèrie de TV3 Merlí. Actualment està treballant en el seu segon disc.

La Dama del Blues, en els seus concerts presenta els seus propis temes i versiona a guitarristes com Gary Moore, Steve Ray Vaughan, B.B King, Eric Clapton entre d'altres. L'energia que desprèn a l'escenari fa que tothom gaudeixi del seu espectacle que fa en solitari.