Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Mirna Vilasís

Concerts

  • Mirna Vilasís
  • Mirna Vilasís

Ciutat: Girona

Lloc: El Foment (Carrer dels Mercaders, 14)

Inici: divendres 11 de juny 2021, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 11 de juny
20:15 h
Finalitzat
Molts hem conegut Montserrat Abelló com un referent de les lletres catalanes. Com una poeta i traductora que no tan sols va escriure... Llegir més

Molts hem conegut Montserrat Abelló com un referent de les lletres catalanes. Com una poeta i traductora que no tan sols va escriure alguns dels capítols més celebrats de la nostra cultura contemporània, sinó que va traslladar a la nostra llengua la paraula de tòtems anglosaxons com Sylvia Plath. Mirna Vilasís va arribar a conèixer la dimensió més profunda i humana d’Abelló. La que només es pot assolir a través de vincles com l’amistat que les va unir durant molts anys. Tan forta era aquesta amistat, que poeta i cantant van arribar a treballar plegades en una producció conjunta.

Un espectacle musical basat en l’obra de la poeta. Un poc abans de la mort d’Abelló. “Espero meravelles” és el  testimoni d’aquest projecte. Tretze poemes de Montserrat  Abelló, cantats per Mirna Vilasís i musicats per Xavi Múrcia.  Versos que ja han esdevingut eterns i que Vilasís trasllada  a les cristal·lines aigües del folk, el jazz i la cançó d’autor.  Un homenatge a un dels grans noms de la cultura de casa  nostra. La reafirmació de la transcendència i la transversalitat de la seva obra. I, sobretot, el record d’una amiga que mai  acabarà de marxar, a qui tenim d’allò més present i a la qual  continuarem celebrant a través d’aquest disc. 


PERSONES AMB MOBILITAT REDUÏDA:

Per la compra d'entrades per a persones amb la mobilitat reduïda cal fer la reserva al 621 22 75 97 de dilluns a divendres, d'11 a 13 h o mitjançant el correu electrònic programacio@elfomentgirona.cat