Mivion (Radio Sarajevo)

Teatre

  • Mivion (Radio Sarajevo)

Ciutat: Terrassa

Lloc: Teatre Principal

De divendres 20 de novembre 2020, 20:30 h a 21:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Mivion (Ràdio Sarajevo) és un recorregut dins l’experiència de l’Slobodan ‘Boban’ Minic, un reconegut periodista cultural de Radio... Llegir més

Mivion (Ràdio Sarajevo) és un recorregut dins l’experiència de l’Slobodan ‘Boban’ Minic, un reconegut periodista cultural de Radio Sarajevo. Durant el setge que assolà la ciutat, va decidir resistir, a través del micròfon, fent el que sabia fer: ràdio. Avui, viu a l’Escala, on va arribar com a refugiat amb la seva família i on s’ha arrelat. Ha col.laborat com a columnista amb El Periódico i amb diferents mitjans de comunicació. Ha escrit el llibre ‘Bienvenido a Sarajevo, Hermano’ (ed. La Mirada Esfèrica) i participat en el documental ‘Good night Sarajevo’. La seva és una experiència que cal escoltar i que, sens dubte, ens interpel.la directament sobre el present – a Europa i al món - sobre el progressiu avenç de la intol.lerància, el nacionalisme i l’autoritarisme.

A Mivion (Ràdio Sarajevo) el llenguatge de la ràdio en directe i el del teatre es fonen màgicament. La veu del nostre protagonista es combina amb l’escena i amb el treball documental de la companyia a Bòsnia i a Sèrbia.

Mivion es basa en una mirada que és ‘pont’: entre dos móns, entre dos temps, entre història individual i col.lectiva, entre raó i emoció.