Esdeveniment finalitzat

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Mobilus

Culturals, Familiar

  • Mobilus
Exhaurides

Esdeveniment finalitzat

Ciutat: Terrassa

Lloc: Teatre Principal - Plaça de Maragall, 2

De diumenge 17 de maig 2020, 17:00 h a 17:50 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 17 de maig
17:00 h
Esdeveniment finalitzat
Teatre visual amb màgia, dansa, titelles, ombres, llum negre i circ, inspirat en l’obra de l’artista plàstic nord-americà Alexander... Llegir més

Teatre visual amb màgia, dansa, titelles, ombres, llum negre i circ, inspirat en l’obra de l’artista plàstic nord-americà Alexander Calder. Els seus mòbils, que van posar l’art a ballar, es convertiran ara en moviment també sobre l’escenari.
Una explosió creativa on mòbils, escultures de filferro, pintura i circ són els quatre eixos que es fusionen amb les diferents disciplines teatrals per a oferir un viatge oníric pel món de l’artista i donar-lo a conèixer als petits espectadors. I no caldrà ser un gran coneixedor de l’obra de Calder per gaudir de Mobilus; al contrari, aquest espectacle serà una de les millors vies d’entrada a l’univers del creador per a molts infants que pensen que l’art pot ser avorrit.