Finalitzat

Nit de monòlegs. Magí Garcia (Modgi) + Àlex Vila

veure detall de l'esdeveniment

Lloc: Centre Parroquial

De 06-10-2022 21:30 a 06-10-2022 23:00

Categories: Teatre

Nit de monòlegs organitzat per l'Ateneu Santfeliuenc en motiu de les Festes de Tardor 2022.A partir de les 21:30h, al Centre Parroquial... Llegir més

Nit de monòlegs organitzat per l'Ateneu Santfeliuenc en motiu de les Festes de Tardor 2022.

A partir de les 21:30h, al Centre Parroquial podrem gaudir de les actuacions en clau d'humor de Magí Garcia (Modgi) i d'Àlex Vila, monologuista local de Sant Feliu de Llobregat.

Després d'exhaurir entrades, s'ha recolocat l'espectacle a un espai amb major capacitat, gràcies a la col·laboració del Centre Parroquial.

Magí Garcia ("Modgi") és còmic i guionista. Conegut per les seves aparicions a l'Està Passant i per ser un dels integrants de 'La Sotana', el podcast amb més oïents de Catalunya. També és un dels fundadors de la companyia de monòlegs El Soterrani. És el primer còmic (i per ara l'únic) en enregistrar i comercialitzar un especial d'stand up comedy en català. Ara torna amb nou material, 100% inèdit, sobre noves misèries de la vida amb les que identificar-te i fer-te riure.


Em dic Alex Vila, m’agrada el gelat de menta i xocolata i faig Stand Up, dos coses que en principi no tenen res a veure. Com la menta i la xocolata que en principi no tenen res a veure, però si les juntes fas un gelat que està boníssim. A molta gent no li agrada el gelat de menta i xocolata, però a mi sí. I també faig Stand Up, gust per als gelats no se si en tinc, però crec que a vegades resulto graciós/simpàtic, pots venir a comprovar-ho.

Les inscripcions estan tancades.