Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Molt soroll per res

Culturals, Teatre

  • Molt soroll per res
  • Molt soroll per res
  • Molt soroll per res

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

De diumenge 14 de maig 2023, 18:30 h a 21:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 14 de maig
18:30 h
Finalitzat
3a Mostra TASQMostra de Teatre Amateur de Sant QuirzeWilliam Shakespeare parla en aquesta obra de com l’amor i la veritat triomfen... Llegir més

3a Mostra TASQ

Mostra de Teatre Amateur de Sant Quirze

William Shakespeare parla en aquesta obra de com l’amor i la veritat triomfen per damunt la calúmnia. Com tot el teatre de Shakespeare, aquesta comèdia fa emmirallar l’espectador en la seva pròpia vida i li recorda que cada vegada s’ha de ser millor i no renunciar a les nostres veritables creences.

  • L’obra explica els embolics amorosos de diverses parelles i els alts i baixos en les seves relacions. Un muntatge tradicional de la comèdia anglesa més clàssica amb un plantejament, nus i sobretot final feliç. L’acció està ambientada a Sicília quan era governada pel rei català Pere el Gran.

El Grup de Teatre d’Amics de les Arts, nasqué i viu a Terrassa, al número 2 del carrer del Teatre. Per si això no és prou, ja ens van enlluernar a la Mostra TASQ fent Arrels. Ara afronten el seu primer Shakespeare amb una producció que no estalvia en actors, actrius ni mitjans.

AQUESTA OBRA S'HAVIA PROGRAMAT INICIALMENT EL 19 DE MARÇ PERÒ A CAUSA D'UN INCIDENT MÈDIC ES VA HAVER DE SUSPENDRE.