Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Momi Maiga presenta "Nio"

Concerts

  • Momi Maiga presenta "Nio"
  • Momi Maiga presenta "Nio"
  • Momi Maiga presenta "Nio"

Ciutat: Ametlla del Vallès, L'

Lloc: Escola Els Cingles, l'Ametlla del Vallès

De dissabte 1 de juliol 2023, 20:00 h a 21:15 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 1 de jul.
20:00 h
Finalitzat
A causa de la previsió de pluja pel dia 1 de juliol el concert de Momi Maiga es farà a l'escola els Cingles de l'Ametlla del Vallès-Camí... Llegir mésA causa de la previsió de pluja pel dia 1 de juliol el concert de Momi Maiga es farà a l'escola els Cingles de l'Ametlla del Vallès-Camí de la Violona 4 l'Ametlla del Vallès.


Mateix dia 1de juliol i mateix horari (20:00h)


Les entrades adquirides amb anterioritat son valides per aquest nova ubicació.


Amb només 25 anys, Momi Maiga destaca com un virtuós del seu instrument (la kora), així com per la seva fluïdesa vocal i com a compositor curiós, autodidacta, i amb una sorprenent sensibilitat musical.

Immers en el ric patrimoni musical de l’Àfrica occidental, Momi Maiga va créixer a la regió de Casamance, al sud del Senegal. Procedent dels reconeguts músics de la família Cissokho, va educar-se amb les seves riques tradicions musicals. Amb sis anys va començar a tocar la kora, un dels instruments més venerats de la regió. Seguint el llegat històric dels griots, que abasta segles enrere, la seva herència artística el vincula amb una profunda connexió amb les tradicions Mandes i els seus repertoris.

Destacant com a virtuós de la kora, és un compositor atrevit i curiós amb una sensibilitat musical sorprenent.

En el seu àlbum debut Nio, combina jazz ètnic, flamenc i les sonoritats de les seves arrels. Fusiona la kora amb  instruments clàssics com el violí i el violoncel, i emprèn un viatge que el condueix a l'inici d'una carrera musical prometedora.

Momi Maiga: Kora i veu

Carlos Montfort: violins i veus

Aleix Tobias: bateria i percussions

Marçal Ayats: violoncel i veus