Finalitzat

Monique Makon & The Soul Titoo's

veure detall de l'esdeveniment

Lloc: Ateneu Santfeliuenc, Vidal i Ribas 23-25

De 23-04-2021 21:30 a 23-04-2021 22:30

Categories: Concerts, Música

Ja ha passat més de tres anys des de la formació de Monique Makon & The Soul Titoo's, però les seves xifres són molt significatives:... Llegir més

Ja ha passat més de tres anys des de la formació de Monique Makon & The Soul Titoo's, però les seves xifres són molt significatives: més de 70 concerts arreu de la província de Barcelona, actuacions a grans festivals i a importants sales. El soul, el funk, el rhythm & blues i la passió per la música són les matèries primeres d'aquesta jove banda. Després d'haver passat moltes nits de concerts junts i haver adquirit un bagatge important, Monique Makon & The Soul Titoo's es reuneix ara per preparar un gran show.

Una jove banda de quatre músics reversionant clàssics de la música negra i el soul més actual és la suggerent idea de Monique Makon & The Soul Titoo's. Aquesta formació, liderada per la portentosa veu femenina de Monique Makon que surt del projecte social Cabal Musical, ofereix un espectacle únic que no deixa indiferent cap tipus de públic. 

Les inscripcions estan tancades.