Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Mostra de Cultura Popular - Diumenge

Culturals, Familiar

  • Mostra de Cultura Popular - Diumenge
  • Mostra de Cultura Popular - Diumenge
  • Mostra de Cultura Popular - Diumenge

Ciutat: Espluga de Francolí, L'

Lloc: Plaça Montserrat Canals

De diumenge 1 d’agost 2021, 13:00 h a 15:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 1 d’ag.
13:00 h
Finalitzat
A l’1 del migdia, a la plaça Montserrat Canals Mostra i ball del seguici popular, amb les Entitats de Cultura Popular de l’Espluga... Llegir més

A l’1 del migdia, a la plaça Montserrat Canals

Mostra i ball del seguici popular, amb les Entitats de Cultura Popular de l’Espluga de Francolí.

Mostra i ball del seguici amb les entitats de Cultura Popular Espluguina, en format estàtic i espai perimetrat.

Amb l’actuació dels Diables de l’Espluga, Geganters de la Santíssima Trinitat, Geganters, Grallers i Nanos de l’Espluga i Bastoners de l’Espluga. Agrupació de Defensa Forestal de l’Espluga.

Acte gratuït amb aforament limitat i control d’accés amb entrada digital o física. L’entrada i sortida es realitzarà pels punts d’accés al recinte perimetrar de la plaça Montserrat Canals, es demana que sigui de forma esglaonada per evitar aglomeracions.

En cas d’ampliació de les mesures davant la Covid-19:

L’acte tindrà lloc en el mateix format que l’any 2020, al llarg del carrer Lluís Carulla. En aquest cas, es demana a tota la població que es col·loqui de manera distanciada al llarg d'aquest carrer per mantenir el distanciament físic i gaudir de les actuacions. No es podran seguir els elements de cultura popular en el format habitual de cercavila.

--------------------------------------------------------------------------------------

Consulta tot el programa de la Festa Major: https://tuit.cat/fiStv 

--------------------------------------------------------------------------------------

Mesures i protocols COVID-19 per al públic assistent:

• Serà obligatori l’ús de mascareta durant l'acte.

* A excepció dels menors de 6 anys i persones amb dificultats respiratòries, discapacitat o dependència, segons normativa actual. Caldrà mostrar el certificat mèdic.

• Cal mantenir i respectar la distància de com a mesura de seguretat en tot moment.

• Es recomana arribar als actes i espectacles amb 30 minuts d’antelació, per facilitar l’aplicació de les gestions d’accés, aplicació de mesures i el correcte acomodament del públic.

• Cal que públic assistent s’apliqui gel hidroalcohòlic a l’entrada i a la sortida de l'espai. Hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic a disposició del públic.

• L’entrada i sortida de l'espai s’ha de fer de manera ordenada. Seguint en tot moment les indicacions de l’organització i recomanacions.

• A l’entrada dels actes es prendrà la temperatura corporal a les persones assistents.

• Ocupeu exclusivament l'espai assignat o indicat.

• Queda prohibit menjar o beure durant l'acte o espectacle.

• L'espai no disposa de lavabos.

• No es podrà assistir als actes o espectacles si es presenten símptomes compatibles amb la Covid-19 (febre, tos, diarrea, vòmits, nàusees, malestar general, etc.).

Accés i sortida, inscripcions i controls:

• L’accés a l'espai es farà per un espai delimitat. Cal seguir i respectar les indicacions i la senyalística en tot moment.

• L’accés a l'acte es farà sempre amb reserva o compra d’entrada prèvia. No hi haurà venda a taquilla.

• Els controls d’accés es realitzaran digitalment amb escaneig mitjançant codi QR al mòbil o amb lectura d’entrada física.

• L’entrada i sortida de l'acte serà gradual i ordenada, mitjançant les indicacions de l’organització.

• S’ha d’ocupar exclusivament l'espai assignat o indicat.

Mesures de l'espai:

• L'espai estarà degudament senyalitzat i adequat amb material higiènic per a poder seguir i preservar les mesures de seguretat en tot moment.

• En tots els actes hi haurà un responsable que vetllarà perquè les mesures se segueixin

• Tots els espais són amb aforament limitat, cal respectar-lo.

Sobre els drets d'imatge *

De conformitat amb allò que estableixen els articles 6.1 i 11.1 de la LOPD i a l’art. 2.2 de la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, de protecció civil del dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la mateixa imatge, omplint aquest formulari d’inscripció autoritzes expressament a l’Ajuntament de l'Espluga de Francolí a captar, utilitzar i publicar la teva imatge, i a cedir-la a tercers amb finalitats informatives i no comercials.

Sobre les dades personals *

En virtut de la Llei 15/1999 de 13 de setembre, sobre la Protecció de Dades de caràcter personal, et fem coneixedor que les teves dades personals s’incorporaran en un fitxer responsabilitat de l’Ajuntament de l'Espluga de Francolí. La finalitat d'aquest fitxer és la gestió adequada de les inscripcions dels espectacles. En aquest sentit, vostè consent expressament la recollida i el tractament de les seves dades per a la finalitat esmentada. No es realitzaran cessions al marge de les obligades per llei. Pot exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se a l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí, (Plaça de la Vila, 1 43440 de l'Espluga de Francolí) o enviar un correu electrònic a [email protected]

Sobre l'anul·lació de l'activitat *

L’organització es reserva el dret de fer canvis o suspendre l’activitat per motius aliens o bé per no arribar al mínim de participants. També es reserva el dret de variar les condicions de l’activitat per raons organitzatives i de seguretat i prevenció derivades de la pandèmia de la Covid-19.