MOSTRA DE MICROTEATRE

Culturals, Teatre

  • MOSTRA DE MICROTEATRE
  • MOSTRA DE MICROTEATRE
  • MOSTRA DE MICROTEATRE

Ciutat: Arenys de Munt

Lloc: Sala Corrioles del Centre d'Arenys de Munt

Inici: diumenge 14 de març 2021, 18:00 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 14 de març
18:00 h
Entrades exhaurides
Després de l'èxit de la primera edició el passat gener, torna la Mostra de Microteatre al Centre amb noves obres al programa:Entre... Llegir més

Després de l'èxit de la primera edició el passat gener, torna la Mostra de Microteatre al Centre amb noves obres al programa:


Entre Llençols. Mariona Fernández i Núria Herrero. Una obra d'Emma Dotras que fa mofa d’una situació força quotidiana. Una parella se’n van al llit a dormir i una de les dues noies no té son. El diàleg que es crearà serà divertit i delirant.


Perduts. Àlex Pujol i Martina Sansa. Una obra còmica d'Emma Dotras amb un toc de misteri. Una parella torna a casa en cotxe i de nit. L’Albert s’adorm i l’Eva n’està segura del camí que ha agafat. Serà el que els portarà fins a casa?


Mata-rates. Pili Muns Terrats i Isabel Feliz Rosario, sota la direcció de Joan Llavador. Dues presoneres coincideixen en una galeria quan la zeladora els hi ha ordenat fregar el terra. Dues personatges ben diferents, com de la nit al dia, ens portaran a moments hilarants, sense cap ni peus.


Si us plau. Isabel Petri i Jordi Rovira, sota la direcció d'Albert Coll. Una jove, propietària d’una botiga de roba de segona mà, va a una comissaria de policia a denunciar un atracament. Un cop allà es troba amb una situació més complicada que el propi atracament.