Finalitzat

Tancament Temporada Teatre - Annie

veure detall de l'esdeveniment

Lloc: Círcol Catòlic

Inici: 20-06-2021 19:00

Categories: Teatre

Arriba el final de la temporada, i els actors i actrius més joves tenen ganes d'ensenyar-nos les obres que han estat preparant. Una... Llegir més

Arriba el final de la temporada, i els actors i actrius més joves tenen ganes d'ensenyar-nos les obres que han estat preparant. Una oportunitat ideal per ensenyar a familiars, amics i amigues i tothom qui ho vulgui, el treball que s'ha realitzat durant tot el curs. 

  • Recorda que l'entrada es farà pel C/Sant Anastasi, 2 Badalona.
  • La mascareta serà obligatòria.
  • El bloqueig d'entrades és automàtic i les files estan separades per un metre entre elles.
  • Llegeix la clàusula de recollida d’informació per la COVID:

***Et fem saber que les dades que voluntàriament ens proporcionis en aquest document seran tractades per “El Círcol Catòlic de Badalona” amb la finalitat d’adaptar-nos els protocols de prevenció de la propagació del COVID 19, amb l’objecte de donar compliment a les normes de salut pública i seguretat de les persones que accedeixen a les nostres instal·lacions. Les seves dades no seran cedides a tercers, excepte quan sigui indispensable per a la prestació del servei o obligacions legals. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, limitació, portabilitat, oposició i supressió de les dades a través del correu electrònic [email protected]. Més informació a www.elcircol.cat.

Les inscripcions estan tancades.