Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

MULïER

Culturals, Dansa, Música

  • MULïER
  • MULïER
  • MULïER

Ciutat: Montmeló

Lloc: Carrer Folch i Torras, 2 , 08160 Montmeló

De dissabte 9 de març 2019, 20:00 h a 20:40 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Dansa sobre xanques + emocions + poesia visualPremi MAX al millor espectacle de carrer i a la millor composició musical 2017.Tota dona... Llegir més

Dansa sobre xanques + emocions + poesia visual

Premi MAX al millor espectacle de carrer i a la millor composició musical 2017.

  • Tota dona alberga a l'interior un ésser salvatge i lliure, una naturalesa instintiva que les diferents civilitzacions s'han esforçat a domesticar al llarg de la història. Els seus cicles naturals s'han vist obligats a adaptar-se a uns ritmes artificials per complaure als altres, apagant-així els seus dons innats creatius, instintius i visionaris.
  • Aquest espectacle és un homenatge a totes les dones que durant segles i segles d'opressió han lluitat i segueixen lluitant per mantenir viu el seu jo salvatge, i que reclamen el seu dret de ballar i córrer lliurement pels carrers i places de la nostra societat.
  • Mulïer és un espectacle de dansa sobre xanques interpretat per cinc ballarines. Amb aquest muntatge pretenem investigar els límits físics amb la dansa i l'equilibri, el moviment i la poesia o la força i les emocions. Les dones són el nostre punt de partida. L'espectacle neix de la necessitat d'explorar la identitat femenina a través del joc corporal, posant l'accent en la imatge, la poètica visual i la narració per arribar a la sensibilitat de l'espectador.