Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

MuOM Ecstatic Voices

Música

  • MuOM Ecstatic Voices
  • MuOM Ecstatic Voices
  • MuOM Ecstatic Voices

Ciutat: Ulldecona

Lloc: Ermita de la Pietat

De dissabte 18 de setembre 2021, 20:00 h a 23:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 18 de set.
20:00 h
Finalitzat
17esJMEP presenten: Dissabte 18 de setembre a les 20.00h MuOM Ecstatic Voices (Catalunya) L’únic cor del Món que crea polifonies amb... Llegir més

17esJMEP presenten:

Dissabte 18 de setembre a les 20.00h

MuOM Ecstatic Voices (Catalunya) L’únic cor del Món que crea polifonies amb harmònics. Una experiència meravellosa!!! + DJ Benja a la terrassa abans i després del concert 15€

A l’església de l’Ermita de la Pietat

Et portem una experiència única a dintre de l’església de la Verge de la Pietat. Emmarcada en un espai on des de fa més de 8000 anys es venen realitzant rituals com si d’un gran amplificador de l’expressió artística humana es tractés. En un concert de MuOM, la connexió que s’estableix entre músics i públic és directa; sense paraules i sense aplaudiments entre peça i peça, la música viatja cap a l’interior de cada individu. Així, l’oient es submergeix completament en un autèntic bany de so, descrit sovint com una experiència transformadora, inoblidable, íntima i profunda. El caràcter contemplatiu de la seva música convida a fer una pausa, a recollir-se, a viatjar dins i a re-descobrir la percepció subtil.

Més enllà dels harmònics, un concert de MuOM és una vivència única difícil de descriure. Com sempre, garantía JMEP

Abans i després del concert música adequada per al moment a la plaça de l’Ermita amb servei de barra.

Aforament limitat a 122 seients repartits entre 92 entrades a la plata baixa i 30 al cor de l’església.

EL PREU PER SEIENT ÉS DE 15€

Les entrades es podran adquirir per PACKS DE PROXIMITAT d’entre 2 a 4 seients que podran seure junts.

Consulta el mapa de situació dels PACKS DE PROXIMITAT, tria el que més s’ajusti al nº d’amistats i compra les entrades identificant els/les acompanyants.

Els PACKS DE PROXIMITAT els podrà comprar una única persona identificant a tots els/les acompanyants seguint la normativa vigent.

Recorda venir amb temps suficient ,- obrim portes a les 19.00h-, per a validar les teves entrades i seure al teu PACK DE PROXIMITAT.

Tria un pack del mapa i reserva les teves entrades!

146051630409324_2.png

146051630409161_3.png