MENÚ de navegació

Esdeveniment finalitzat

Muse - Drones World Tour

Cine, Concerts, Culturals, Música

  • Muse - Drones World Tour

Ciutat: Sitges

Lloc: C. Francesc Gumà, 6-14. SITGES

Inici: dijous 12 juliol 2018, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
MUSE, banda mundialment reconeguda amb diversos discos de platí i guanyadora de múltiples premis, es va embarcar en el seu ambiciós... Llegir més

MUSE, banda mundialment reconeguda amb diversos discos de platí i guanyadora de múltiples premis, es va embarcar en el seu ambiciós Drones World Tour en 2015-16, amb més de 130 concerts a tot el món. Coneguts per superar qualsevol límit en relació a la producció escènica, la gira va permetre veure la banda interpretar "in the round" enmig d'estadis, amb l'escenari dissenyat i configurat per donar als fans una experiència audiovisual i sensorial 360º.

Els punts visuals claus en la gira eren els drones, que volaven autònomament sobre l'escenari i mitjançant el públic, al costat de projeccions gegants que interactuaven amb els membres del grup a l'escenari. Aquest espectacle inclou LED 'si làsers perfectament es complementa perfectament amb el repertori de la banda. Les cançons clau interpretades en el tour inclouen "Psycho", "Madness", "Plug in Baby", "Supermassive Black Hole" i "Knights of Cydonia".

Gravada en múltiples concerts, la pel·lícula inclou efectes especials mai vistos, juntament amb una visió exclusiva de la banda en la introducció.

The New York Times ha descrit l'experiència del directe de Muse com "una escalada sense fi, encadenant moments d'apogeu - és el que un concert de Muse es proposar ofereix per tots els mitjans". Aquí, trobem a la banda en el seu punt àlgid, creant una inoblidable "fan experience" que exigeix ​​ser vista a la gran pantalla.

Gènere: Musical
Durada: 90 mín
Director: Tom Kirk y Jan Willem Schram
Repartiment: Matt Bellamy, Chris Wolstenholme, Dominic Howard