MENÚ de navegació

Esdeveniment finalitzat

MUSICAB 2018 > Mishima + Pau Vallvé

Concerts, Culturals, Música

  • MUSICAB 2018 > Mishima + Pau Vallvé

Ciutat: Cabrils

Lloc: Arboretum de Catalunya - Av. zona esportiva, S/N

Inici: divendres 20 juliol 2018, 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
MishimaDavid Carabén, Marc Lloret, Dani Vega, Xavi Caparrós i Alfons Serra formen Mishima, un grup de música pop, amb influència de... Llegir més

Mishima

David Carabén, Marc Lloret, Dani Vega, Xavi Caparrós i Alfons Serra formen Mishima, un grup de música pop, amb influència de la cançó d’autor, creat a Barcelona l’any 1999. El 2017 presenten el seu vuitè disc “Ara i res” amb el que abracen una maduresa indefugible i aposten per la contundència en el so i una cura especial en les lletres. “Ara i res” sona més i millor Mishima que mai: més descregut i alhora és romàntic.


Pau Vallvé

Pau Vallvé és un músic, compositor i productor català que a banda de fer els seus propis discs, compon bandes sonores per a cinema, televisió i publicitat. Va començar com a bateria de metal i ja fa més de 20 anys que està sobre els escenaris.
El 2017 va llençar el seu últim disc, un disc doble amb 22 cançons: el 1r titulat "Abisme cavall hivern” i el 2n “Primavera i tornar" amb auto-edició i auto-distribució pròpies, des d’on fa un viatge, des d’un punt a un altre, passant per molts estats diferents entremig amb tot el que va vivint i les coses que li passen.

Divendres, 20 de juliol de 2018
Can Barba - Arborètum de Catalunya, 22h
Obertura de portes: 20:30h

Entrada: 15€ (+1€ despeses gestió)
Taquilla: 20€

Sopars i tats gastronòmics amb Foodtrucks

Finalitzat el concert, servei de bar obert