Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Nabucco (Arena Di Verona)

Cine, Concerts

  • Nabucco (Arena Di Verona)

Ciutat: Sant Pere de Ribes

Lloc: Centre Parroquial - (COVID)

De dimecres 21 d’octubre 2020, 19:00 h a 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
L'obra mestra de Giuseppe Verdi, Nabucco, va obrir l'edició 2017 de Verona Arena Festival, en una nova posada en escena d'Arnaud... Llegir més

L'obra mestra de Giuseppe Verdi, Nabucco, va obrir l'edició 2017 de Verona Arena Festival, en una nova posada en escena d'Arnaud Bernard.

Aquesta òpera en quatre actes, en un llibret de Temistocle Solera, representa l'antiga Babilònia en el seu apogeu, i explica la història dels esclaus jueus que, recolzats pel sacerdot Zacharia, lluiten per la seva llibertat i la seva fe

religiosa.

Creat a la Scala di Milano a 1842, "Nabucco" va ser el primer gran èxit de Giuseppe Verdi. En una Itàlia, llavors en les urpes dels moviments nacionalistes, el públic s'identifica immediatament amb els hebreus captius a Babilònia, el que equival al fet que l'òpera es representi cinquanta-set vegades en tres mesos, en lloc de vuit representacions planejades inicialment. El cor d'esclaus "Va, pensiero" es converteix així en una de les melodies més famoses de la història de l'òpera.

Director de escena: Franco Zeffirelli
Coreografía: Maria Grazia Garofoli
Vestuari: Emi Wada
Direcció Musical: Giuliano Carella
Orquesta, coro y cuerpo de ballet de la Fondazione Arena di Verona

Repartiment:
La Principessa Turandot: Maria Guleghina
L’Imperatore Altoum: Carlo Bosi
Timur: Luiz-Octavio Faria
Calaf: Salvatore Licitra
Liù: Tamar Iveri
Ping: Leonardo Lopez Linarès
Pong:  Gianluca Bocchino
Pang: Saverio Fiore