Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Nianoniaaaa i La guerra, quin joc de disbarats

Familiar, Teatre

  • Nianoniaaaa i La guerra, quin joc de disbarats
  • Nianoniaaaa i La guerra, quin joc de disbarats

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: La Patronal - Sala Josep Brossa

De dissabte 8 de juny 2019, 18:00 h a 19:45 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 8 de juny
18:00 h
Finalitzat
"Nianoniaaaa" i "La guerra, quin joc de disbarats" es podran veure a la sala Josep Brossa el dissabte 8 de juny a les 18.00."Nianoniaaaa"... Llegir més

"Nianoniaaaa" i "La guerra, quin joc de disbarats" es podran veure a la sala Josep Brossa el dissabte 8 de juny a les 18.00.

"Nianoniaaaa" del grup T1 dels dimarts. Text de Jonay Roda

En una escola de pallassos on les assignatures i els alumnes són divertits i riallers, i on no es fan matemàtiques ni llengua, arriben una colla de noies que no entenen com es pot viure tot el dia rient i fent broma. Sobtats els uns i les altres de les seves diferències i de les seves formes oposades de viure i entendre la vida es qüestionaran la seva manera de fer i dubtaran de si han de canviar o no la seva manera de viure.

"La guerra, quin joc de disbarats" del grup T1 dels dijous.

Aquesta obra és una sàtira contra la guerra i pot ajudar-nos a reflexionar sobre la inutilitat i la gran bestiesa que representa aquesta, perquè per matar una persona mai no tindràs justificació i només els ximples poden trobar un motiu per fer la guerra. Tot plegat és un gran disbarat i fins els més petits ho saben.

L'entrada serà gratuïta i al final es farà taquilla inversa.