Esdeveniment finalitzat

NIKOL KOLLARS & FREDERIC WORT/ POP-ROCK, BLUES, SOUL

Concerts, Culturals, Música

  • NIKOL KOLLARS & FREDERIC WORT/ POP-ROCK, BLUES, SOUL

Ciutat: Calella

Lloc: Far de CalellaFar de Calella

De divendres 7 setembre 2018, 22:00 h a 23:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
NIKOL KOLLARS & FREDERIC WORT/ POP-ROCK, BLUES, SOUL DIVENDRES – 07/09 22.00 h / Far de Calella / 8 €   Nikol... Llegir més

NIKOL KOLLARS & FREDERIC WORT/ POP-ROCK, BLUES, SOUL
DIVENDRES – 07/09

22.00 h / Far de Calella / 8 €

 

Nikol Kollars & Frederic Wort és un duet creat fa més de 5 anys. Format per Nikol Kollars, la veu dolça i vellutada de la cantant nord-americana amb moltíssims anys d'experiència, i el pianista català Frederic Wort, que combina estils de música molt diversos, prové de l'escola clàssica però fa més de 25 anys que es dedica a la música moderna. Tots dos conformen un tàndem únic i eclèctic i passen per totes les possibilitats de la música.

 

El concert que presentaran al Nec és un clar repàs per la història de la música moderna. Des del més clàssic Frank Sinatra o Otis Blackwell, passant per Michael Jackson, Van Morrison, Rolling Stones o Beatles fins el dia d'avui amb Amy Winehouse o qualsevol clàssic de la música més pop i blues. Tot això ho transformen en una versió personal i totalment creativa que no deixa mai de ser una revisió anímica de les cançons de manera personal.