Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Nits de Música amb DDM

Concerts, Música

  • Nits de Música amb DDM
  • Nits de Música amb DDM

Ciutat: Tiana

Lloc: Parc de l'Antic Camp de Futbol

De dijous 23 de juliol 2020, 22:00 h a divendres 24 de juliol 2020, 0:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dj. 23 de jul.
22:00 h
Finalitzat
DDM presenta un projecte de composicions pròpies que reuneix tots els vessants de la música que apassiona als seus integrants, adreçades... Llegir més

DDM presenta un projecte de composicions pròpies que reuneix tots els vessants de la música que apassiona als seus integrants, adreçades cap a la versió més creativa i sense complexos del Jazz modern, en una suggerent recerca de totes aquestes variants musicals a través del format de trio, orgànic i cru, on els tres músics despullen les seves emocions i virtuts musicals per crear un espai sonor on, tant el públic més exigent com el més profà, gaudeixi d'una vibració bella i interessant. DDM TRIO neix a Barcelona el 2016 i en el mateix any grava el seu primer disc CYCLO. Està liderat per Pablo Yupton (Baix elèctric i guitarra) i Roger Giménez (Piano, Rhodes), juntament amb Joan Terol (Bateria). DDM treballa el format clàssic del trio de: Piano, baix i bateria, al que dóna una renovada visió, i d'altra banda el format de: Guitarra, teclat i bateria, tenint una diversitat sonora insòlita en una formació d'aquestes característiques. Actualment presentant el seu segon disc ARACHNOLOGY, gravat a la primavera del 2019 als estudis Panorama 1526. 


Roger Giménez, finalitza els seus estudis superiors de piano Jazz al Conservatori del Liceu de Barcelona, compaginant també amb classes de trombó jazz al mateix conservatori. Posteriorment, es trasllada a Amsterdam, per seguir creixent i desenvolupant la seva carrera artística. Actualment, residint a Tiana (Barcelona). 


Pablo Yupton, Format a l'Escola municipal de música de Saragossa i l'Aula de Jazz i música moderna del Liceu de Barcelona. Ha tocat al Festival internacional de Jazz de Saragossa amb Presa Terra, en diversos festivals de Jazz amb Anibal Martinez i Paral•lel 28. Un músic polivalent que ha treballat en molts projectes com Mala Rodriguez, Rapsusklei, Jahsta, Johnny Clarke, Lady in Black entre molts altres. 

oan Terol Amigó, músic de Reus nascut el 20 de juny de 1985. Actualment residint a Amsterdam, tot i que seguint molt connectat a l’escena musical catalana. Els seus projectes principals actualment són Maarten Hogenhuis Trio, Maartje Meijer Quintet, Trempera!, Pablo Martínez Flamenco-Jazz Band i The BvR Flamenco Big Band als Països Baixos i STN!, Xavi Torres Trio i Els Tres Tenors a Catalunya.

Noè Escolà,