Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Nits de Piano: Marta Puig

Concerts, Culturals

  • Nits de Piano: Marta Puig
  • Nits de Piano: Marta Puig

Ciutat: Lloret de Mar

Lloc: Teatre Municipal de Lloret de Mar

Inici: divendres 26 de maig 2023, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 26 de maig
20:00 h
Finalitzat
Com a tancament del cicle Nits de Piano 2023, els Amics de la Música de Lloret presenten Marta Puig interpretant obres de Rameau, Ravel,... Llegir més

Com a tancament del cicle Nits de Piano 2023, els Amics de la Música de Lloret presenten Marta Puig interpretant obres de Rameau, Ravel, Beethoven, Jánacek i Skrjabin. Nascuda a Barcelona, combina la seva carrera com a solista amb la música de cambra i el lied que la portaran a tocar a importants sales de concert a Anglaterra, Itàlia, Espanya i Suïssa destacant l'Auditori de Barcelona, el Palau de la Música de Barcelona com a solista , Milton Court Concert Hall a Londres, La Pedrera com a Artista Resident durant la temporada 2018/19, al cicle de concerts Hall in Music a Lugano Art i Cultura, la Fondazione Giangiacomo Feltrinelli a Milà, la IUC Società Universitària di Concerti a Roma i en reconeguts festivals com Obertura Spring Festival de Barcelona o Life Victoria Festival al Recinte Modernista de Barcelona.