Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

No hay dos sin tres (Chicuelo i Marco Mezquida)

Concerts, Música

  • No hay dos sin tres (Chicuelo i Marco Mezquida)
Exhaurides

Ciutat: Pineda de Mar

Lloc: Pineda de Mar

Inici: dimarts 24 de març 2020, 22:31 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dt. 24 de març
22:31 h
Finalitzat
“No hay dos sin tres” és el nou disc de Chicuelo i Marco Mezquida que  inclou vuit nous diàlegs entre la guitarra flamenca de Juan... Llegir més

“No hay dos sin tres” és el nou disc de Chicuelo i Marco Mezquida que  inclou vuit nous diàlegs entre la guitarra flamenca de Juan Gómez "Chicuelo" i el piano de Marco Mezquida, creats mà a mà entre dos dels artistes més creatius del ric panorama jazzístic espanyol. Aquest nou lliurament és una ocasió d'or per constatar la vigència i la riquesa d'un projecte conjunt que va sorprendre per la seva autenticitat i la seva elegància quan va irrompre al 2017 amb el seu àlbum de debut, l'elegant i exquisit 'Conexión', que es va convertir en un dels esdeveniments més rellevants de l'escena jazzística a Espanya, i que va ser corroborat en cadascuna de les més de 70 actuacions en directe en els escenaris més prestigiosos de món.  De nou, Chicuelo i Mezquida, Mezquida i Chicuelo, amb l’inestimable percussió de Paco de Mode, proclamen el seu amor a la música, expressen la seva mútua admiració, dialoguen en llibertat i fugen d'etiquetes, prejudicis i compromisos. El títol de l'àlbum és un homenatge a Paco de Mode i també una manera de subratllar la bona i profunda connexió musical i personal entre els dos músics, que evidencia que no només hi ha un segon disc, sinó que intentaran que hi hagi un tercer. “No hay dos sin tres” és un disc intens, amb certa sofisticació, en què hi ha lloc per a les bulerías, 1 tanguillo contemporani, una peça en ritme de zapateado, alguna composició amb aromes brasilers, un gest de complicitat a la sardana catalana i també una balada onírica.

Juan Gómez "Chicuelo": guitarra

Marco Mezquida: piano

Paco de Mode: percusió