Esdeveniment finalitzat

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

No hi ha Herois Fantàstics

Teatre

  • No hi ha Herois Fantàstics
  • No hi ha Herois Fantàstics
  • No hi ha Herois Fantàstics
Exhaurides

Esdeveniment finalitzat

Ciutat: Barcelona

Lloc: Teatre l'Aliança del Poblenou - Rambla Poblenou, 42

De dissabte 9 de març 2019, 20:00 h a diumenge 10 de març 2019, 20:00 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 9 de març
20:00 h
Esdeveniment finalitzat
dg. 10 de març
18:00 h
Esdeveniment finalitzat
NO HI HA HEROIS FANTÀSTICS  SINOPSI: Una nit d'estiu de 1978 en una pensió barata d'un carrer secundari. Hi apareix un... Llegir més

NO HI HA HEROIS FANTÀSTICS

 SINOPSI:

Una nit d'estiu de 1978 en una pensió barata d'un carrer secundari. Hi apareix un tipus a les tres de la matinada. Vesteix estrafolàriament, sembla acabat de sortir del llit. Amb ell arrossega un carret d'anar a comprar ple de tebeos a punt de vessar. Tranquil però críptic demana habitació per passar-hi unes hores. Verbalitza a la recepcionista de la pensió, que acaba de matar la portera de l'escala on vivia. Ella opta per no creure el que diu i el pren només per un malalt mental. La música de Duke Ellington i un conyac de primera, seran elements importants d'una matinada molt moguda. Un inspector de policia molt cansat de la seva feina, un home orfe que adora els herois dels seus còmics i una recepcionista entossudida en no mostrar gaires senyals de sensibilitat. Una adaptació lliure de l'obra No hi ha illes meravelloses de Lluís-Anton Baulenas. Una tragicomèdia plena de dolor, secrets i humor.