"NO ES PAÍS PARA NEGRAS" + "COL·LOQUI DESPRÉS DE L'ACTUACIÓ"

Teatre

  • "NO ES PAÍS PARA NEGRAS" + "COL·LOQUI DESPRÉS DE L'ACTUACIÓ"

Ciutat: Sant Esteve de Palautordera

Lloc: Teatre Pare Casals

De diumenge 7 de febrer 2021, 19:00 h a 20:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
NO ES PAÍS PARA NEGRASL'obra narra el periple vital d'una dona negra a Espanya, que és la pròpia Silvia Albert Sopale nascuda a Sant... Llegir més

NO ES PAÍS PARA NEGRAS

L'obra narra el periple vital d'una dona negra a Espanya, que és la pròpia Silvia Albert Sopale nascuda a Sant Sebastià el 1976, una nena negra en una família de negres en un país d'blancs. Al costat d'ella, l'espectador recorrerà quaranta anys i reviurà  aquelles cançons populars i anuncis televisius que van marcar l'imaginari d'una generació. 

L'acompanyarà en el despertar de l'adolescència amb els seus interrogants i en la formació del seu identitat. També viatjarà amb ella a l'Àfrica, en on descobrirà que tot i ser la terra mare aquest tampoc és el seu lloc. 

Interpretant diversos personatges i servint-se de llenguatge físic, Silvia mostra amb humor i ironia els diferents punts de vista sobre el racisme, la sexualitat de la dona negra i la identitat. Es serveix de les seves records i els de tota una comunitat, per explicar part de la història no explicada fins al moment: la història de les dones negres espanyoles. 

"No és país per negres" és una comèdia dramàtica

que congela el somriure.

Directora (Carolina Torres Topaga)

COL·LOQUI

En acabada la obra, farem un col•lqui amb l'actriu on us animem a participar per aprofundir més en la temàtica de la funció.