Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

NUA (Radiografia d'un trastorn)

Teatre

  • NUA (Radiografia d'un trastorn)

Ciutat: Badalona

Lloc: Teatre el Círcol

Inici: divendres 1 de desembre 2023, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 1 de des.
20:00 h
Finalitzat
Un creació d'Ann Perelló.Tornar a casa després d’anys de viure fora i trobar-te amb els fantasmes dels quals vas fugir. O podríem dir... Llegir més

Un creació d'Ann Perelló.

Tornar a casa després d’anys de viure fora i trobar-te amb els fantasmes dels quals vas fugir. O podríem dir monstre, quan es tracta d’un trastorn d’alimentació. D’això parlarem a NUA (Radiografia d'un trastorn). En primera persona i sense filtres. Cruu. De com aquest trastorn va impregnant cada cèl·lula del teu cos i es converteix en una veu que et posseeix. De com la societat ens imposa uns cossos i uns judicis que fan que visquem en un constant restricció/abús. Inclús quan parla de la “bellesa real”. De com a totes ens afecta. De com la suma de vivències ens va estrenyent més i més la cotilla fins a ofegar-nos. I de com d’això també se’n surt.

Coproducció amb el Teatre Principal de Palma, Sala Versus Glòries, Sala Flyhard i la col·laboració amb gira de Xarxa Alcover.


Premis:
Ann Perelló, Premi a Millor Actriu concedit per ATAPIB, Associació de Teatres i Auditoris Públics de les Illes Balears, per “NUA".
V Premi Teatre Barcelona com a millor espectacle de proximitat.

Nominacions:
XXVI Premios Max, Ann Perelló i Andrea Ros, nominades a Millor autoria revelació.
XXVIII Premis Butaca; Ann Perelló nominada a millor actriu revelació.
V Premi Teatre Barcelona; Ann Perelló i Andrea Ros, nominades a Millor text original.

Edat recomenada: A partir de 14 anys
Durada: 60 minuts