Nus

Música, Teatre

  • Nus

Ciutat: Barcelona

Lloc: Lluïsos d'Horta

Inici: dijous 19 de maig 2022, 20:30 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
El Grup de Joves de Teatre Musical de Lluïsos presenten el musical NUS, dirigits per Clara Solé.NUS (Bare: a pop opera) amb música... Llegir més

El Grup de Joves de Teatre Musical de Lluïsos presenten el musical NUS, dirigits per Clara Solé.

NUS (Bare: a pop opera) amb música de Damon Intrabartolo, lletres de Jon Hartmere i llibret d’ells mateixos, és un musical contemporani i vibrant, que explica una història carregada d’emocions: un grup d’adolescents que estudia en un internat catòlic a principis dels 90, lluita per superar problemes d’identitat, sexualitat, llibertat, educació i religió.

Provocador, intens, apassionat i explosiu, el muntatge explora com una generació navega sobre la corda fluixa, entre l’adolescència i l’edat adulta. Busquen el seu lloc al món examinant les conseqüències de despullar l’ànima o d’ocultar-la per encaixar seguint els patrons que la societat ja ha decidit per ells.

El Grup de Joves de Teatre Musical de Lluïsos d’Horta, busca, amb cada producció que realitza, ampliar coneixements teatrals ja sigui amb la música, la posada en escena, la temàtica de l’obra o l’estil.

Aquest any 2022 fem una aposta ferma presentant un musical opereta (tot cantat) i amb el públic a dues bandes i sobre l’escenari, d’aquesta manera acostant-nos a un petit-mitjà format.