Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

OFICI DE TENEBRES

Teatre

  • OFICI DE TENEBRES

Ciutat: Llorenç del Penedès

Lloc: El Centre

De diumenge 25 de desembre 2022, 21:00 h a 23:00 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 25 de des.
21:00 h
Finalitzat
ds. 7 de gen.
21:00 h
Finalitzat
Terrorisme o lluita per l’alliberament? Assassins o lluitadors per un ideal? Per les festes de Nadal el Grup de Teatre del Centre estrena... Llegir més

Terrorisme o lluita per l’alliberament? Assassins o lluitadors per un ideal? Per les festes de Nadal el Grup de Teatre del Centre estrena “Ofici de Tenebres”, un text que ens presenta la sortida de la presó d’un membre d’una organització terrorista (se sobreentén que es tracta de la ETA) després de complir 30 anys de condemna per un atemptat terrible. I es troba amb la sorpresa que la seva dona, també membre de l'organització, a qui creia morta, és viva i té un fill.

La intriga està servida. La història presenta diverses ramificacions. Les valoracions ètiques i els ideals es posen sobre la taula. Les emocions estan a flor de pell. Les sorpreses apareixen. Tots els personatges amaguen coses.

Es tracta d’una estrena a Llorenç i pràcticament a tot Catalunya, ja que només hi ha el precedent d’una temporada a la sala Beckett de Barcelona. L’autor és Joan Rusiñol, un jove periodista que ha treballat a Catalunya Ràdio i que ha viscut al País Basc.

Dirigida per Llorenç Rafecas, l’obra està protagonitzada per Joan Mitjans, Sílvia Busqueta, David Guillén, Mar Mitjans i Pau Font. L’escenografia és d’Hermini Mampel i hi ha la intervenció dels equips tècnics i de caracterització habituals i tan valuosos del Grup de Teatre. Per majors de 12 anys.