Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Olor de Most

Gastronòmics

  • Olor de Most
  • Olor de Most
  • Olor de Most

Ciutat: Sitges

Lloc: Plaça de l'Ajuntament

De dissabte 1 de maig 2021, 11:00 h a 13:00 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 1 de maig
11:00 h
Finalitzat
17:00 h
Finalitzat
11h CatalàVisita guiada pels carrers de Sitges des de la perspectiva de la Malvasia de SitgesEndinsa’t en un recorregut pels punts... Llegir més

11h Català

Visita guiada pels carrers de Sitges des de la perspectiva de la Malvasia de Sitges

Endinsa’t en un recorregut pels punts indispensables de la malvasia a Sitges. Fins no fa gaires dècades, l’olor de most era el protagonista durant el mes de setembre. I és que la Malvasia de Sitges era la joia de la corona del sector vitivinícola sitgetà, el qual estructurava tot un seguit d’oficis i realitats que han quedat amagades en diferents punts que resseguirem pels carrers i indrets de Sitges. Aquest itinerari deixa al descobert tots els punts imprescindibles per entendre el vi i la Malvasia a Sitges: cellers desapareguts, la zona d’embarcament de les exportacions i altres sorpreses.

La ruta finalitza al CIM – Corral de la Vila, edifici del segle XVIII, únic en arquitectura popular del nostre territori, i on s’ubiquen els continguts museogràfics del Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges i la vinya urbana d’aquesta varietat. Allà, finalitzarem l’experiència amb una degustació de Malvasia Dolça del Celler de l’Hospital al Wine Bar de El Corral de la Vila.

Més informació a www.cellerdelhospital.cat 


17h Castellano

Visita guiada por las calles de Sitges desde la perspectiva de la Malvasía de Sitges

Adéntrate en un recorrido por los puntos indispensables de la malvasía en Sitges. Hasta hace unas pocas décadas, el olor a mosto era el protagonista durante el mes de septiembre. Y es que la Malvasía de Sitges era la joya de la corona del sector vitivinícola sitgetano, que estructuraba toda una serie de oficios y realidades que han quedado escondidas en diferentes puntos que seguiremos por las calles y lugares de Sitges. Este itinerario deja al descubierto todos los puntos imprescindibles para entender el vino y la Malvasia en Sitges: bodegas desaparecidos, la zona de embarque de las exportaciones y otras sorpresas.

La ruta finaliza en el CIM - Corral de la Villa, edificio del siglo XVIII, único en arquitectura popular de nuestro territorio, y donde se ubican los contenidos museográficos del Centro de Interpretación de la Malvasía de Sitges y la viña urbana de esta variedad. Allí, finalizaremos la experiencia con una degustación de Malvasia dulce de la Bodega del Hospital en el Wine Bar de El Corral de la Villa. 

Debido a las restricciones por Covid19, la degustación será substituida por la entrega de una malvasia dulce en formato especial de 100ml, para llevársela y tomar en casa. 

Más información en www.cellerdelhospital.cat