Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Òpera Orfeo&Euridice

Concerts, Música

  • Òpera Orfeo&Euridice
  • Òpera Orfeo&Euridice

Ciutat: Terrassa

Lloc: Auditori Municipal de Terrassa

De dissabte 26 de novembre 2022, 20:00 h a 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 26 de nov.
20:00 h
Finalitzat
La Coral Nova Ègara presenta una proposta innovadora a l’auditori de Terrassa el dia 26 de novembre a les 20h: l’òpera Orfeo &... Llegir més

La Coral Nova Ègara presenta una proposta innovadora a l’auditori de Terrassa el dia 26 de novembre a les 20h: l’òpera Orfeo & Euridice de C. W. Gluck (versió Berlioz). En col·laboració amb el grup de cambra Fèmina i la coral polifònica Joia d’ Alella es podrà gaudir d’una òpera poc programada en els diferents auditoris de Catalunya en format escènic on es reuniran dins de l’escenari ballarins, músics d’orquestra, cors i les solistes Imma Roig (Orfeo), Monik Bargalló (Euridice) i Clara Valero (cupido) tots ells dirigits per el mestre Jordi Lalanza. Aquesta versió de l’opera en 4 actes basada en el mite d’Orfeo vol reivindicar el paper de la dona a escena, que va estar durant segles discriminat.