Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Órdago a la grande (I Jornada de teatre inclusiu i accessible)

Culturals, Teatre

  • Órdago a la grande (I Jornada de teatre inclusiu i accessible)

Ciutat: Terrassa

Lloc: Teatre Alegría - Carrer de Gaudí, 15

De dissabte 28 de març 2020, 20:00 h a 21:05 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 28 de març
20:00 h
Finalitzat
"Fer un órdago" és un envit en el qual un jugador de mus aposta el joc complet i arrisca tot el que té. Si surt bé, guanya la partida.... Llegir més

"Fer un órdago" és un envit en el qual un jugador de mus aposta el joc complet i arrisca tot el que té. Si surt bé, guanya la partida. Aquí sis persones es troben davant la mort i es veuen en la tessitura de fer balanç dels èxits i els fracassos que han acumulat al llarg de les seves vides. Qui s'atreveix a assumir el màxim risc? Qui s'atreveis a tirar un órdago? Órdago a la grande és una peça de creació col.lectiva que neix d'un aprenentatge comú amb sis actrius amb i sense diversitat funcional. Una obra integradora que arriba a Terrassa de la mà del festival Simbiòtic, el festival d'arts escèniques accessible que se celebra cada any a Barcelona. Perquè només és teatre si és per a tothom!