Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

6è Cicle Musical de Sant Feliu de Codines. Orquestra Basarab

Concerts, Música

  • 6è Cicle Musical de Sant Feliu de Codines. Orquestra Basarab

Ciutat: Sant Feliu de Codines

Lloc: Jardins de Can Buixó

De diumenge 4 de juliol 2021, 19:00 h a 20:45 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 4 de jul.
19:00 h
Finalitzat
Orquestra BasarabFusió BalcànicaMúsica folklòrica de Moldàvia L'Orquestra Basarab és un projecte que beu del folklore que es produeix... Llegir més

Orquestra Basarab

Fusió Balcànica

Música folklòrica de Moldàvia 

L'Orquestra Basarab és un projecte que beu del folklore que es produeix en el territori que queda comprès entre els rius Nistru i Prut, que s'anomena Basaràbia. Aquest territori situat a l'est d'Europa, entre Romania i Ucraïna, és l'actual República de Moldàvia.

És una zona on, des d'antic, han conviscut moltes ètnies diferents, i com a resultat s'ha mesclat la cultura autòctona (folklore romanès) amb les cultures sobrevingudes (folklores com el grec, jueu, búlgar, turc, gitano, rus, ucraïnès i polonès).

Basarab uneix tots els estils de música folklòrica de la regió (klezmer, gipsy, balkànic) i ofereix música original, d'autor, basada en el folklore moldau, per tal de difondre'ls i donar-los a conèixer. La banda ofereix una fusió moderna, alegre, desenfadada, bohèmia i alhora respectuosa amb la tradició.

Intèrprets:

Anatol Eremciuc - acordió i compositor

Margherita Abita - veu

João Silva - violí

Dani Lopez - guitarra acústica