Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

ORQUESTRA COSTA BRAVA

Concerts

  • ORQUESTRA COSTA BRAVA

Ciutat: Vilanova del Vallès

Lloc: PATI DE L´ESCOLA MESTRES MUNGUET-CORTÉS

Inici: dilluns 23 d’agost 2021, 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dl. 23 d’ag.
19:00 h
Finalitzat
La Costa Brava desprèn vitalitat i bona salut i això ho demostra la quantitat d’activitats on han estat inmersos últimament. A banda... Llegir més

La Costa Brava desprèn vitalitat i bona salut i això ho demostra la quantitat d’activitats on han estat inmersos últimament. A banda de participar als programes de TV3 “l’envelat” i “Festa Major”, haver pres part al CD “Ballem en català”, haver enregistrat un disc amb motiu de la festa de Besalú i haver editat un doble CD commemoratiu dels 50 anys d’història de l’orquestra on s’hi troben una recopilació de sardanes dels inicis i un recull de peces del concert clàssic, als últims tres anys la orquestra ha fet un canvi dins el món de la música de festa major integrant números de cant i dansa als seus concerts aconseguint que la resposta del públic sigui immillorable.