Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

OSSOS

Teatre

  • OSSOS
  • OSSOS
  • OSSOS
Exhaurides

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Ronda Sant Antoni, 19

De dissabte 16 de novembre 2019, 20:00 h a 21:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 16 de nov.
20:00 h
Finalitzat
A OSSOS hi ha quatre personatges ( 2 gossos i 2 humans que són científics) i un altre de molt present, però absent, o del que en queda... Llegir més

A OSSOS hi ha quatre personatges ( 2 gossos i 2 humans que són científics) i un altre de molt present, però absent, o del que en queda poc, tret d’una obra literària immortal i quatre ossos que no se sap ni si són els seus: Miguel de Cervantes Saavedra.

Els gossos fan de gossos que busquen i guarden ossos. I els científics també busquen, treballar poc i molts beneficis. Tots quatre personatges emprenen un viatge a través de l’humor, de l’absurd, i també de l’amistat, la memòria i la bellesa, amb un objectiu comú: quedar-se amb els ossos del gran novel·lista. Si voleu saber qui se’ls acaba quedant... veniu a veure OSSOS, una comèdia per rosegar.

Amb Fermí Fernandez i Toni Albà
Escrit i dirigit per Sergi Pompermayer


90 minuts
Català
Anticipada: 15€ / Taquilla 17€
Espectacle inclòs a l'abonament de TEATRE i a l'abonament de TOT

Sopar per escurar ossos al bar del TA. Preu 12€. Compra'l a la web del TA. Aforament reduït.