Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

CLARA INGOLD, FASTT de Nit - Siurana

Teatre

  • CLARA INGOLD, FASTT de Nit - Siurana

Ciutat: Siurana

Lloc: Pista de Bàsquet

Inici: dijous 8 de juliol 2021, 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dj. 8 de jul.
22:00 h
Finalitzat
Una peça a on ha volgut ajuntar les seves vessants artístiques. Un recull de texts i cançons que fan viatjar al públic a dins del seu... Llegir més

Una peça a on ha volgut ajuntar les seves vessants artístiques. Un recull de texts i cançons que fan viatjar al públic a dins del seu imaginari i els descobreix les seves pors, desitjos, vivències i històries d'amor des de la comèdia més natural.

Peajes, és el "munt de merda" que Clara Ingold té al cap i ha deixat plasmada en un format unipersonal, en el qual barreja les seves pròpies composicions musicals i conclusions a les quals ha arribat sobre la creativitat, la melancolia i l'amor. Sobretot l'amor.

És un espectacle proper que trenca completament la quarta paret, que sorprèn el públic perquè sovint es pensa que ve a veure només un monòleg i és obligat a veure el primer concert en solitari de Clara Ingold.

"Amb l'excusa que la gent ve a veure comèdia, oblic el públic a veure el meu primer repertori de cançons pròpies i complesc el meu somni de ser cantant". No és un monòleg ni és un concert a l'ús, però són les dues coses alhora.


Obertura portes + Zona BistroVan: 19:30h

Inici espectacle: 22:00h 


Consulta les mesures COVID al següent enllaç: https://fastemporda.cat/mesures-covid-19/