Esdeveniment finalitzat

PAINBALL

Familiar

  • PAINBALL
  • PAINBALL
  • PAINBALL

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Sala Tallers del Teatre Auditori de Llinars del Vallès

Inici: diumenge 10 de febrer 2019, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
I si ara, ara i aquí, tu que callaves, ara tens veu? I si escoltem el so del no, el so del sí, el so del però? I si vens a construir... Llegir més

I si ara, ara i aquí, tu que callaves, ara tens veu? I si escoltem el so del no, el so del sí, el so del però? I si vens a construir la llibertat?

Tres intèrprets i un piano de cua. Un joc amb pilotes que genera un espai sonor, un ritme, però també una manera de moure’s, una corporalitat i un univers propi. Les Impuxibles presenten la seva primera peça de carrer —espai físic, simbòlic i polític— convençudes que ara més que mai és el moment de sortir a l’espai públic, allà on tenim més coses a dir.

 

Fitxa artística Creació i dirección: Les Impuxibles
Textos: Bel Olid
Composició i interpretació musical: Clara Peya
Direcció coreogràfica: Ariadna Peya

Intèrprets: Clara Peya , Ariadna Peya, Helena Gispert

 Aquest espectacle forma part del FestivalZero

FESTIVAL ZERO

Benvinguts i benvingudes a la segona edició del #festivalZero un festival amb propostes arriscades i no convencionals que organitzen els Teatres en Xarxa; un festival que busca eliminar la distància entre públic i artista, per dialogar, per interactuar, per viure experiències gairebé immersives. Un festival amb espectacles d’aforament reduït, viscuts des d’espais diferents del pati de butaques.

Un festival que et busca a tu.

Aquest any, el Festival Zero a Llinars et proposa un dia immersiu. Si compres l’abonament pels 3 espectacles et regalem un entrepà boníssim i la beguda que tu vulguis perquè o bé dinis o bé sopis amb nosaltres! Submergeix-te al FESTIVAL ZERO. Sí. Tu. Sí. Ara.

100 entrades màxim / 8€ entrada sola / 15€ abonament