Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

PARAULES QUE TRENQUEN OSSOS

Teatre

  • PARAULES QUE TRENQUEN OSSOS
  • PARAULES QUE TRENQUEN OSSOS

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Institut Giola

Inici: dissabte 25 de febrer 2023, 19:00 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 25 de febr.
19:00 h
Finalitzat
21:00 h
Finalitzat
Negra nit. Els arbres més vells del bosc amaguen històries que han anat engolint amb el pas del temps. Tot allò que s’ha viscut al... Llegir més

Negra nit. Els arbres més vells del bosc amaguen històries que han anat engolint amb el pas del temps. Tot allò que s’ha viscut al bosc, tot el que s’hi ha explicat, s’ha quedat al bosc. Ha acabat baixant al sòl, sedimentant. A Paraules que trenquen ossos, un grup reduït de persones, amb un mòbil a la mà, s’endinsaran de nit al bosc, i sota una estructura de rondalla cadascuna viurà la seva pròpia connexió amb la natura, amb el territori i amb les històries ancestrals. Una reflexió sobre la vigència de la tradició oral i sobre com explicar històries en l’actual món tecnològic.


Autoria: Núria Clemares i Marc Fernández

Dramatúrgia, direcció i actuació: Núria Clemares


SORTIDA DES DE L'INSTITUT GIOLA

Aquest espectacle és molt, molt especial: és un recorregut a peu pel mig del bosc. Cal portar calçat còmode i estar preparat per caminar una estona sense molta dificultat però pel bosc. Atreviu-vos-hi!

50 min.

CATALÀ

Anticipada: 10 €

Taquilla: 12 €