Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

PARNÉ - Gloria Ribera

Música, Teatre

  • PARNÉ - Gloria Ribera
  • PARNÉ - Gloria Ribera
  • PARNÉ - Gloria Ribera

Ciutat: Ordis

Lloc: Ordis - Pista poliesportiva

Inici: dissabte 9 de juliol 2022, 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 9 de jul.
22:00 h
Finalitzat
Catalunya és terra de cupletistes. L’Avinguda del Paral·lel barceloní dels antics anys vint, amb més de vuitanta teatres en línia recta,... Llegir més

Catalunya és terra de cupletistes. L’Avinguda del Paral·lel barceloní dels antics anys vint, amb més de vuitanta teatres en línia recta, ens confirma aquesta realitat. Moltes vedets i actrius catalanes han perpetrat l’esperit canalla i dissident de la ciutat al llarg del segle XX i Glòria Ribera pertany a aquesta escola brava i heterodoxa.

Ribera és un dels pilars de la darrera gran representació del vedetisme català. Canta cuplets carregats de picardia política, sentit de l’humor complex i al servei d’un missatge radicalment contemporani que reivindica la vida més enllà de la norma. PARNÉ és la seva segona peça de creació a partir de coples i cuplets. Un solo de varietats extravagant, festiu i folklòric a partir del leitmotiv dels diners i la cobdícia amb versions electròniques de grans temes de la història musical del gènere chico.


- - - 

20h Obertura portes + Zona Bistrovan

22h Comença l'espectacle 

Més informació a la web del festival