MENÚ de navegació

Esdeveniment finalitzat

Pati de Contes: Toca'm el cuplet

Teatre

Entràpolis

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Pati de la Biblioteca Sant Quirze

Inici: dimecres 18 juliol 2018, 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Espectacle de narració i música. Una sola història és la que va succeint al llarg dels 75 minuts, intercalant narració amb música i... Llegir més
Espectacle de narració i música. Una sola història és la que va succeint al llarg dels 75 minuts, intercalant narració amb música i els cuplets cantats.

La història va a cavall del present i del passat, especialment dels anys 30-40, l’època en què els cuplets van tenir més importància.

La Mònica a la veu i la Neus al piano es passejen pels cafès-teatre dels anys 30, jugant amb dobles sentits , ironia i molt humor; fent participar al públic d’una forma fresca i natural.

La Mònica Torra es dedica a explicar contes des del 2003. Es va inspirar a les seves classes de música pels més petits, va descobrir que els contes l’ajudaven moltíssim a ensenyar cançons i altres conceptes musicals, els nens disfrutaven , feien volar la seva imaginació i aprenien!!

A partir d’aquí, va començar la seva passió per la narració oral, i s’hi va tirar de cap.

Actualment la Mònica es dirigeix a tots els públics, explicant contes tradicionals, o d’autor, d’una manera molt natural i fresca.