Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Pati de contes: Visions del futur (Contes de Ray Bradbury)

Culturals

  • Pati de contes: Visions del futur (Contes de Ray Bradbury)
  • Pati de contes: Visions del futur (Contes de Ray Bradbury)

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Pati de la Biblioteca Sant Quirze

De dimecres 16 de setembre 2020, 20:30 h a 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dc. 16 de set.
20:30 h
Finalitzat
Hi ha qui deia que Bradbury era l’home que recordava el futur i imaginava el passat. El recordés o l’imaginés, el futur que Bradbury... Llegir més

Hi ha qui deia que Bradbury era l’home que recordava el futur i imaginava el passat. El recordés o l’imaginés, el futur que Bradbury va retratar en alguns dels seus contes és colpidor, perquè ens parla de censura, de la mort de la cultura, de la desaparició de literatura o de la fantasia. Una sessió de contes per repassar el futur que va dibuixar Bradbury i que també ens permet descobrir com Mart a vegades era simplement un símbol per parlar de certs comportaments humans. A càrrec d’Inés Macpherson.

Entrada per la porta del pati de baix de la Biblioteca.

Prevenció de la COVID-19: 

  • Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats per tal de garatir la seguretat del públic i la distància de seguretat.
  • L'ús de la mascareta serà obligatori per totes les persones majors de 6 anys.
  • Hi haurà gel hidroalcohòlic a l'entrada del recinte.
  • Es recomana portar l'entrada al mòbil.